(10-12-2015، 13:24)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسمه مزرعه غاز قلنگ بخوای خودمونی کنی همون غفلنگ یا غفی لنگان:|
وای فای رایگان هر روزم بهت آب میدیم خوب رشد کنی
فلن ک مترسک شدم :7
(10-12-2015، 13:27)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2015، 13:24)Jeiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین الان :|من دیگه برم مشتری جذب کنم تا دفعه بعد:V
(10-12-2015، 13:22)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-12-2015، 13:20)Jeiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مترسک :|
(10-12-2015، 13:16)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بیل هستم از مدیریت مزارع غفلنگ به یک عدد مترسک نیازمندیم فقط وایمیسه هروخ کلاغ اومد میگه هو:|
مایل هستین؟
سارا بودم
به بیل معروفم
حقوقم میدین ؟ :|
اگ حقوق میدین میام :/
(10-12-2015، 13:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بلی بلی در مزرعه غاز قلنگ کار میکنیم :|
به یک هویج نیاز مندیم ایا شما مایلید به عنوان هویج در مزرعه ما جا خش کنی :|
حقوق هویج بیشتره یا مترسک ؟ =|
ممنون از راهنماییتون =|
مترسک بهتره انگار =/
ازکی کارمو شروع کنم ؟ :|||
موفق باشی مادام کلنگ :7