06-12-2015، 19:36
(06-12-2015، 19:35)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 19:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره میدونم دریا رو داداشش حساسه :v
(06-12-2015، 19:29)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخیییییییییی.منم همیشه ارزوی خلبانو داشتم......ولی داداش دریا انقد چسی میاد......ایشش نکبت....من و داداشش ب خون همدیگه تشنه ایم.....همچین کلاس میذاره....با اون دماغش...میگ میگ برا من ادم شده...اهورا ب دریا نگی ی وقت....کلمو میکنه
(06-12-2015، 19:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 19:20)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ساغر ک شوهر داره هیچی ._.
سانازم ب کسی نمیدم :|
ی اتنا هست ک میدم مال خودتون ببرینش :v
خیلی ×× کلاسه |:
واسا..ما ی پدرام داریم ک همیشه مسته و کنترل نداره..سهند 22 سالشه...داداش دریا پسرداییمه ولی کیس خوبیه...دندون میخونه...واس ساناز شما خوبه.....
پیمان هم پسر خوبیه...
حالا من قرارا رو تنظیم میکنم بیاین این اتنا رو ببرید ساناز برا بعد ._.
داداش دریا ترجیحا :|
اخه این اتنا میگه شوهرش باس یا دکی باشه یا خلیان ..
خودشم هیچ عن× نی
اوگی :v
ایششششششششششش دریا رو امیر حساسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پفففففففففففففففففف......