06-12-2015، 19:30
(06-12-2015، 19:29)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو من ک ترسی ندارم...چون اصن دوس دخترت نبودم
(06-12-2015، 19:26)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو زنگ زدی دایورت شد به خط داداشم ! اون ک شمارتو نداشت ! تازه من اون باهم رو راستیم بهشش گفتم /: منم امار همه دوس دختراشو دارم ._. هر دفه استو میگه واسه اذیت کردنم جلو بابا مامانم میگه ! |:
(06-12-2015، 19:24)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 19:20)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زنگ زدی به داداشم جویا گفتی چرا پول خونه رو ندادی ؟ :V نمیگی چی فکر میکنه
امیر جویا چطوره؟؟؟؟؟
رسوام کرد باو |: ! هردفه میگه هلیا خوبه |: هرکی زنگ میزنه اس میده میگه هلیا بود ؟ |:
من حرفی از خونه نزدم...داداشت توهم زده.....گاااااااااو مگه تو نگفتی منو مزاحمی سیو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هلیا چی میگه وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جان من پول خونه رو داداشت از کجاش دراورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟