06-12-2015، 19:12
(06-12-2015، 19:10)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قربانت...ب خاطر همین هیچ دبیری تا حالا باهامون بد نبوده...بد اخلاقترین دبیرا رو هم ما رام کردیم
(06-12-2015، 19:09)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخی چه مهربون (:
(06-12-2015، 19:05)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون این دبیرمونو خیلی دوس داریم و 3 ساله ک دانش اموزشیم...خواستیم ب یادمون باشه
(06-12-2015، 19:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تولد گرفتین چ سوسول بازی |: ! من یه بار یادم میاد تولد گرفتم واسه معلمم بهش بو گیر کفش دادم |: !
(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا ربطشو نفهمیدی ؟ ._. دانش اموز کنکور تجربی ملت هم هستی ؟ |:
مجبوری مگه تو بارون بری !
منم کلاس زبان ب بهمونه ی بارون با ماشین رفتم :V
میگفتی میومدم دنبالت :V
چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم