06-12-2015، 19:10
(06-12-2015، 19:09)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخی چه مهربون (:
(06-12-2015، 19:05)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون این دبیرمونو خیلی دوس داریم و 3 ساله ک دانش اموزشیم...خواستیم ب یادمون باشه
(06-12-2015، 19:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تولد گرفتین چ سوسول بازی |: ! من یه بار یادم میاد تولد گرفتم واسه معلمم بهش بو گیر کفش دادم |: !
(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا ربطشو نفهمیدی ؟ ._. دانش اموز کنکور تجربی ملت هم هستی ؟ |:
چ ربطی داره الان/؟؟؟؟؟امیر راسی صدام داغون شد..امروز از بس ک تو بارون راه رفتم عینم موش اب کشیده شدم و سرما خوردم و صدام داغون شد
مجبوری مگه تو بارون بری !
منم کلاس زبان ب بهمونه ی بارون با ماشین رفتم :V
میگفتی میومدم دنبالت :V
چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم