06-12-2015، 19:04
(06-12-2015، 18:56)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا ربطشو نفهمیدی ؟ ._. دانش اموز کنکور تجربی ملت هم هستی ؟ |:
(06-12-2015، 18:49)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوووو چ ادم مثبتی |: ! سلام بر شما بانوی پاک دامن |: ! از تو مثبت تر فقط پیامبره |: !
(06-12-2015، 18:44)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها...خو این مسائل بی ادبی ب من ربطی نداره..پس اصن دخالت نمیکنم
خواست تو چالش شرکت کنه بره به مامانش بگه که من مثلا یکیو حامله کردم دوتاشو نداشت رفت به دختر خالش گفت :V
گفت دختره رو حامله کردم اونم گفت به اونجام |: ! بعد گفت از پشت حاملش کردم |: !
دی ان ای خودت تو خونمه مامی (((:
چ ربطی داره الان/؟؟؟؟؟امیر راسی صدام داغون شد..امروز از بس ک تو بارون راه رفتم عینم موش اب کشیده شدم و سرما خوردم و صدام داغون شد
مجبوری مگه تو بارون بری !
منم کلاس زبان ب بهمونه ی بارون با ماشین رفتم :V
میگفتی میومدم دنبالت :V
چشم...همین مونده بود تو بیای دنبالم..پووووف..ن امروز از 8 صب رفتم کتابخونه پارک تا س 3....بعد رفتم کلاس برا دبیرمون تولد گرفتیم..اخییییییی چقد خوشحال شد..عزیزم