06-12-2015، 18:56
(06-12-2015، 18:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خ ابجیم خیلی اذیتم میکنه -_-
(06-12-2015، 18:45)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا هم زنش میدزدتش ..
(06-12-2015، 18:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ میدنم والا....هی میگن علف باس ب دهن بزی شیرین بیاد....اخه وقتی لبز نمیفهمه علف هرزه من باس راهنماییش کنم....اخییییی...چقد روز عروسی داداشم گریه کردم...یادش بخیر....اخه من و داداشم خیلی وابسته بودیم...فک میکردم زنش داره ازم می دزدتش.....
قد مهم نی باو .. مهم تفاهمه :|
مهم علاقست :|
مهم مم* هس ._.
+
ادم زنشو بیشتر از ابجیش دوس داره .__.
اهورا خیلی زن ذلیلی...ینی تو زنتو بیشتر از نورا دوس داری........
پس ادم مطمئن شوهرشو از داداشش بیشتر دوس خواهد داشت...از الان من دیگه داداشمو دوس ندارم....از این ب بعد فقط شوهر اینده ک نمیدونم کیه رو دوس دارم....خخخخخ
اتفاقا امروز مامانم میگف هلیا دانشگاه بزن رشت...بعد ی شوهر رشتی پیدا کن ک بی غیرت باشه حالشو ببری...ینی من جوش اورده بودم....
همین ابجیم وختی من چارسالم بود همش پستونکمو ازم میدزدید :v
من تا چارسالگی پستونک میخوردم چقدم دقیق یادمه ..
کلا بزرگترم شدیم خیلی تخس بود .. خودشو برا بابام لوس میکرد .. منو تو حموم زندانی میکرد !
در نتیجه من زنمو بیشتر از ابجیم دوس خواهم داشت ...
راسی ی بارم دعوامون شد تلویزونو اتاقمو شکوند .. :|