06-12-2015، 18:43
(06-12-2015، 18:41)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ میدنم والا....هی میگن علف باس ب دهن بزی شیرین بیاد....اخه وقتی لبز نمیفهمه علف هرزه من باس راهنماییش کنم....اخییییی...چقد روز عروسی داداشم گریه کردم...یادش بخیر....اخه من و داداشم خیلی وابسته بودیم...فک میکردم زنش داره ازم می دزدتش.....
(06-12-2015، 18:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول قد دوم تفاهم....
(06-12-2015، 18:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-12-2015، 18:29)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیچاره اون زن داداشت ..
زن من در اینده خوشبخت میشه :|
من مامانم دختر دوسته .. ابیجمم خیلی مهربونه ..
حال میکنه زنه ._. هیچ مشکلی نخواهیم داشت :v
اخه ی دختر ک اومده داداش منو تور کرده با قد 157.....داداش من درسته کنار من کوتاه ب نظر میاد ولی هرچی باشه قد و هیکلش از زنش سره...قدش 184..اصن بهم میخورن عایا؟؟؟قد خیلی مساله مهمیه...خواهر تورو هم میبینیم....خواهرا رو داداششون خیلی حساسن
قد مهم نی باو .. مهم تفاهمه :|
مهم علاقست :|
مهم مم* هس ._.![]()
+
اامیر ی سوژه گرفتی :v
اینا نمیدونن داستان چیه
قد خیلی مهمه...الان من عزا گرفتم...اخه حسین قدش 183 بنده 171...نمیشه دیگه....دختر و پسر حداقل 15 و حداکثر 20 سانت باس اختلاف داشته باشن....
اخه لامصب اونم ک تو میگی نداره.....خخخخ
ن باو مهم نی ..
من اگه ی کیس خوب گیر بیارم مهم نی قدش 140 باشه یا کلا 130 :|
ادم باشه کافیه ..
دقیقا داداشت عاشق چیش شده ؟