(01-12-2015، 20:28)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متوجهم!
(01-12-2015، 20:21)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خرسه گریزلیه در لباس عروس هلندی :|
(01-12-2015، 20:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لعنتی !
چقد این نیکو اذیت میکنه -_-
خستم کرد انقد که گاز گرفت و فرار کرد -_-
طوطیِ لعنتی ._.
۲ روز شد :/
ولی بازم دوسش دارم :]
طوطیه یا کرکس:|؟
(01-12-2015، 20:21)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگو :|
(01-12-2015، 20:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لعنتی !
چقد این نیکو اذیت میکنه -_-
خستم کرد انقد که گاز گرفت و فرار کرد -_-
طوطیِ لعنتی ._.
۲ روز شد :/
ولی بازم دوسش دارم :]
به غزل میگم -_-
طوطیه :|
عروس هلندی :۷
(01-12-2015، 20:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2015، 20:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم شاید چون از همه بزرگتری بشه باهات منطقی حرف زد!
(01-12-2015، 20:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2015، 20:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تقریبا 2 ماهه اینجوری شدم !
تا١٥روز آينده خوب ميشي
:|
حوصله ندارم منطقي بحث كنم بهت راه حل بگم پس ميريم سو شوخي مسخره بازي خودمون:|
به مامانت بگو از ده روز بيشتر شه خطرناكهT_T
اشتباه کردی !
چطوری؟
(01-12-2015، 20:29)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خوبم استاد!!!
(01-12-2015، 20:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبی فرزندم؟(:
(01-12-2015، 20:22)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بگو چرا پنگوئنی؟:|
سلام استاد .-.
(01-12-2015، 20:25)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2015، 20:22)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بگو چرا پنگوئنی؟:|
ببين تو مدرسه چي ياد ميدن:|
مدرسه؟
هور هورD:
شما خوبین؟