30-11-2015، 21:01
(30-11-2015، 20:59)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب منم به تو گفتم دیگه رزی هم جواب داد..
(30-11-2015، 20:57)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اکادمی داستان منه !
(30-11-2015، 20:53)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو اکادمیو ادامه بده رزی زمانش فرقی نداره ..مثال یه قسمت امروز بزار یه قسمتو شاید یه هفته بعد شایدم فردا
(30-11-2015، 20:49)Mason نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از شیمی متنفر بودم !
(30-11-2015، 20:48)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناموسا شیمیو امسال گند زدم . درسا هم یه خورده حجیمن با جزوه ولی با یه برنامه ریزی ساده می بینی 3 ساعت رو هم نباید بخونی .
اینقد سخته؟
تو ک خرخونی !
تجربی هستی دیگه؟ سرویسی یعنی !
+
امید مینویسم .. ولی الان نه !
همیشه انلاین نیستم .. هر وخت تو میای انلاینم
بعد ممکنه یهو غیبم بزنه داستان میمونه
اگه رزی وخت داشت خودم بهش واگذار میکردم ..
بنویسش