28-11-2015، 18:46
(28-11-2015، 18:41)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بدبختو تو تنگنا قرار دادم .__.
(28-11-2015، 18:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237767&page=77
جدا بخواد سوالای منو ج نده بنش میکنم
(28-11-2015، 18:32)ЯΣΨΗΛΝЕH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه واس ما مترجم شدن :||
(28-11-2015، 16:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یک مورد است که به دادگاه می رود خواهد شد توسط یک قاضی در برگزاری دادگاه شنیده می شود، و یا توسط یک قاضی و هیئت منصفه در دادگاه هیئت منصفه. در هیئت منصفه، قاضی تصمیم می گیرد در حالی که قانون هیئت منصفه تصمیم می گیرد حقایق
(28-11-2015، 16:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.A case that goes to trial will be heard by a judge in a bench trial, or by a judge and jury in a jury trial. In a jury trial, the judge decides the law while the jury decides the facts
اُه اُه-_-
چرا|:
يه تيكه بفرست ببينم چيزي ميفهمم
امكان نداره!
بیا این ی تیکش ..
درست است عایا؟|:
+
سلام(:
با گوگل ترجمه ک همه بلدن کار کنن ..
ترجمه کردم تموم شد رف ._.
میبینی چ تنبلن؟ ._.
سوالات باحال بود ؛|