(28-11-2015، 16:16)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نداره!!!!
(28-11-2015، 16:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داره :|
(28-11-2015، 16:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اُه اُه-_-
(28-11-2015، 16:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2015، 16:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بجا این چرت و پرتا بیاین به من کمک کنید ._.
باس ی مقاله نرجمه کنم ..
فينگيليشه؟:|
انگلیسیه ..
فینگلیش بود ب نظرت خودم نمیتونستم بنویسم ؟
زبانم خوبه ولی حوصله ندارم !
چرا|:
يه تيكه بفرست ببينم چيزي ميفهمم
(28-11-2015، 16:13)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2015، 16:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2015، 16:08)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا من از این به بعد در مورد شخصی به نام شوهر بحث نمیکنم :|
مجردم هستم :|
قصد ادامه تحصيلم داري لابد ؟:|
بلا به دور|:
فعلا بپيچ برو من باد ميشم ميرم تو موهات علي عظيميو گوش كن باحاله._.
سر کلاس تئاتر گفتم من صدام خوبه بعد یادته عرفانو خوندم :|
معلمه شروع کرد گفت جوونا یما اهنگای هنری گوش نمیدن بعد این اهنگه که تو میگیو گذاشت :|
امكان نداره!
اين اهنگش اگه به معنيش دقت كني يه سري از جاهاش خيلي چيزاي بد داره
اي بخت سراغ من بيا ...|:
من دارم تمرين رياضي هفتم حل ميكنم بد ديدم همرو از راهاي دبيرستانمو رفتم||:
دوباره پاك كردم دوباره نوشتم|: