20-11-2015، 0:45
(20-11-2015، 0:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(20-11-2015، 0:41)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-11-2015، 0:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-11-2015، 0:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی گرف ؟ |:
(20-11-2015، 0:34)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|فك كنم دو ماه بود(:
چیع ؟ ._. چش نداری ببینی مهری عاشق منه ؟ :V
نه بابا خوش بخ بشين(:
كاري باري؟
(20-11-2015، 0:36)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون جوري بخند اين مگسه بره تو حلقت:|
خخخ اهورا
متفاهم كثيف:|
جدی گرفتی؟
باو من تو مروفایلش کرم ریختم نوشتم من عاشق اهورام و اینام ._.
امشب خیلی شیطون شدم ._.
والا ال ان میش رو افغانستان وصله موضوع رو نگرفته :v
اوموم مزه بریزم گند زدم ب حال طرف :|
عارش بیخیال داش من نمیدونستم مهری سیتی سماقیته فک کردم دارید مسخره بازی درمیارین :|||
شوخي كردم انتر سبز:|
معلومه كه داريم مسخره بازي در مياريم!
البته من مسخره بازي در نميارم :|
نميدونم سايد ميارم:|
ميگم كسخ*ل شدم:|