19-11-2015، 22:17
(19-11-2015، 22:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جسارتا باس اینو بگم چون یه واقعیته:
(19-11-2015، 22:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 22:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هلی من بت ی جواب میدم و اینو تا اخر عمرت یادت نره ...یه عاشق همیشه عاشقه ! هیچوخت از عشقش متنفر نمیشه چون عاشقه !
(19-11-2015، 22:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 21:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن باو.....انقد پسر ماهیه...هنوزم از دیشب عذاب وجدان دارم.....راسی ی سوال پسرونه بپرسم راسشو میگو.....فقط انقدو در جریان باش ک حسین بچه مثبتی تا حدودی شیطنت...خرخون....خوشتیپ....ساکت....و اینک من هر چقد درس میخونم فقط ب خاطر اینه ک ب حسین برسم...حالا بپرسم؟
بپرس من همیشه راست میگم (:
+
علی این رفیقات بچه مچن ب درد نمیخورن اصن ..
سالارو ببینن وا میرن
-_-
اگ ی دختر رو ک خیلی دوس داری و هر هفته 4 شنبه منتظری ک اونو ببینی بعدش طرف وقتی با ی لبخند وارد کلاس بشی بهت اخم کنه و اصن توجهی نکنه برخلاف همیشه....و تا ته کلاس هم منتظر ی نگاه از اون باشی و بهت محل نذاره برخلاف همیشه و اینکه هر دفعه ک صداشو میشنوی بهش زل بزنی بازم اون نگات نکنه ازش بدت میاد ایا؟؟؟؟؟؟؟
از نگاه ی عاشق بگو....
حتی اگه عشقش لاشی ترین ادم دنیام باشه .. حتی اگه مزخرف باشه ..
عشق خیلی عمیقه کورت میکنه (: اگه این شرایطی ک میگی باشه پسره عذاب میکشه شاید ناراحت بشه ولی مطمن باش اگه دوستت داشته باشه هیچوخت نمیتونه این دوست داشتنو ترک کنه فقط شاید بتونه کمرنگ ترش کنه ..
اخه این بار برخلاف همیشه ک خوشحال بود دوستام میگفتن ک هلیا اصن لبخند نزد و فقط با تعجب نگات میکرد.....اخه همیشه میخندید....ولی دیروز من خیلی ناراحتش کردم...حتی وقتی کلاس تموم شد از کنارش انقد سریع رد شدم ک حتی نگاهش هم نکنم....ولی دوستام تموم رفتاراشو زیر نظر داشتن.....هر موقع دبیر میگه خانم بهزادی نیشش باز میشه...حتی دیشب ک دبیرم اسممو گف همه دوستام نگاهش میکردن ک حسین چجوری نگام میکنه....ولی این بدبخت بازم انتظار داشت جواب لبخندشو بدم....من عین احمقا بهش چش غره رفتم.......من خیلی بیشعورم....تایید کن ک من بیشعورم....
اگه کسی ک دوستت داره رو اذیت کنی از سگ کمتری (: ببخش ک اینو میگم .. ولی تو واقعا داری اشتباه میکنی ..
هیچوخت قلب ی مردو نشکن .. اون بعد تو نابود میشه (: مردا مثه دخترا نیستن .. نمیتونن چندبار عاشق بشن !