19-11-2015، 17:05
(19-11-2015، 17:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 17:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 16:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه باشه حالا جوش نزن._.
(19-11-2015، 16:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2015، 16:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| ..
اع سلام غزل بابا:|
خوبي؟
هي دارم وسوسه ميشم اينستا بريزم:|
نه نه نه اصلا خوب نیستم >_<شنبه 3 تا امتحان دارم ، احسانم که فک کنم پشت کامپیوتر خوابش برده:| ، تا الانم فقد بلدم بگم " چیسس" به معنی " هی ، سلام " حتی نوشتنشم بلد نیستم:|||
احسان صندلي داغ داره از اول تا اخريو ميخونه فك كنم|:
بشين درس بخون:|
الحق كه به مامانت رفتي:|
مامان من کیه ؟:|||||
درس .. حس درس خوندن ندارم ! علاقه ای هم ندارم پیش لب تاب بشینم اما نمیدونم هروقت میرم سراغ کتاب یه انرژی منُ میکشه به طرف لب تاب ! وقتی بیشتر از یه ساعت جلو لب تاب بشینم یه انرژی من و میکشونه به طرف کتاب :||||
بوته:|
يه پيشنهاد بهتر دارم بيا برا اردو ببرمت أمين آباد|: