19-11-2015، 11:44
(19-11-2015، 11:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بد بختي اينجاس انگار دارم درجا ميزنم اصن جلو نميرم|:
(19-11-2015، 11:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درکت میکنم. زندگی منم به هم ریخته. هیچی سر جاش نیست. دارم سعی می کنم همه چیزو بذارم سر جاش...
(19-11-2015، 11:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون كار ميكنم صب دانشگاه ظهر گاهي أوقات ميرم دانشگا برا تمرين شبام ميرم شب كاري نجاري|:
نقل قول: خدارو شكر:|خستته؟ چرا؟
من خوب نيستم -_-
خستمه-_-
اوف دارم برا ٥مين بارcut the ropeميرم._.
باورم نميشه-_-
ها؟ چی میری؟
پارسی را پاس بدارید!
بد روزاي طعتيلم كه ميخوام بخوابم خوابم نميبره|:
عادت كردم صب ساعت ٥بيدار ميشم:|
اسم بازيه فريد فارسي نميشه گف|:
(19-11-2015، 11:37)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههههههههههههههه
(19-11-2015، 11:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واجــِب شُد ببینمش .__.
(19-11-2015، 11:28)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فریــد پیام بازرگانیــه :|
بزن یه شبکه دیگه :V
.__.
اوه. اون شبکه زشته!
نزن اونجا...
همش پا نشون میدنو...
بَه بَه واییی ژووون» تبلیغ خوراکی میکرد شانس من :|
منم که دوس دارم ...
چیز دیگه نشون نمیدن -«:|
يه چيزي ميزارم سر جاش يه چيز ديگه جاش بهم ميريزه|:
تلاش كن موقف باشي...