اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چه جور ی کارت گرافیکم رو آپدیت کنم؟؟

Question 
سلام دوستان
مدل کارت گرافیک من Nvidia GeForce 9500 GT هست ،من وقتی داخل ویندوز 7 ،CD نصب این گرافیک رو میزارم اتورانش بالا نمیاد به همین دلیل مجبور میشم به صورتی دستی نصبش کنم در صورتی که تو ویندوز XP راحت CD گرافیک اتوران میشه و اتومات نصب میشه میخواستم ببینم این مشکل چه جوری حل میشه آخه وقتی به صورتی دستی تو ویندوز 7 کارت گرافیکم رو نصب میکنم وقتی میخوام فایل آپدیت گرافیکم رو نصب کنم با این ارور روبرو میشم this graphics driver could not find compatible graphics hardware ،این رو هم بگم که گرافیک رو به صورتی دستی کامل نصب میکنم و مطمئنم گرافیک نصب شده چون بعضی بازی ها اجرا میشه ولی برا اجرای بعضی بازی های دیگه نیاز به آپدیت دارم من این آپدیت رو دارم 301.42-notebook-win7-winvista-32bit-international-whq که البته من دفعه اول که این فایل رو از یکی از دوستام گرفته بودم روی همین ویندوز 7راحت نصب شد چون قبلش گرافیک رو به صورت خودکار نصب کرده بودم ولی اومدم ویندوزم رو به سرویس پک 1 آپدیت کردم ویندوزم شناسایی شد و هر کار کردم ریجیستر نشد و بعد از چند وقت خراب شد بعد از اون تا حالا 2 تا ویندوز 7 گرفتم نصب کردم ولی دیگه اتوران کارت گرافیکم بالا نمیاد که مشکل اصلی همین هست .از سالم بودن سی دی هم مطمئنم آخه من ازش ایمیج هم دارم حتی همون ایمیج هم اتوارانش بالا نمیاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
چه جور ی کارت گرافیکم رو آپدیت کنم؟؟
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
چه جور ی کارت گرافیکم رو آپدیت کنم؟؟ - ♥Angel♥ - 14-09-2012، 18:51

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فروش استثنایی کردیت کارت حک شده
  فروش استثنایی کردیت کارت حک شده
  نرم افزار آپدیت درایور ها IObit Driver Booster PRO 2.3.0.134
  کارت گرافیک دو هسته‌ای AMD Radeon R9 Fury X2 به آتش بازی سال نو نمی‌رسد!
  بررسی تخصصی کارت گرافیک با GPU-Z 0.7.3
Photo بیــــــــــــــــــــــا .... کارت دارم >ـــ<
  از کدوم کارت پشیمونی؟
  نخستین آپدیت نسخه PC عنوان Batman: Arkham Knight منتشر شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان