15-11-2015، 19:52
(15-11-2015، 19:44)ترنج 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تنبیه بدنی که تو قران نوشته منظورش اینه که اگه تنبیه می خوای بکنی یه چی خیلی سبکه باشه که درد نداشته باشه بزنی
(13-11-2015، 17:18)پسر غمگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب کجاش اشتباهه؟
(13-11-2015، 17:10)ترنج 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمی خوام به عقایدتون توهین کنن تنها چیزی که می تونن بگم اینه که این عقاید کاملا اشتباه است.
(12-11-2015، 23:04)پسر غمگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به تو چه که من دین رو قبول دارم یا ن این نظر منه کاملا هم علمی
(12-11-2015، 22:18)ترنج 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شخصی که جملارت رو گفت کاملا درست بود
هه جالبه چه غلطا تنبیه بدنی چیه دیگه؟
کسی حق نداره روی زنی دست بلند کنه.
مگه نظریه ی تنبه بدنی رد نشده؟
مگه تنبیه بدنی باعث اختلالات شدید روانی نمیشه؟اون شخصی کثه
یعنی چی که زن باید مطیع مرد باشه؟
همون تنبیه بدنی کوچک باعث کلی مشکلات بزرگ میشه.
این روزه دیگه نمیشه از روی قران زندگی کردو به این نصیحتا گوش داد دوره دیگه عوض شده مردم جور دیگه زندگی میکنن.
یه قول دکتر فضیلت:مردم دین دار هستند اما نوع دین داری تغییر کرده
ببینید دلیل که شما اوردید خیلی مسخرست ببینی بین زنه مرد هیچ فرقی نداره اینو من قبول دارم که حقمون یکی این پست رو فقط برای رو کم کنی گذاشتم
ولی شماردین رو قبول ندارید الکی این چرته پرت هارو نگید
(13-11-2015، 17:10)ترنج 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمی خوام به عقایدتون توهین کنن تنها چیزی که می تونن بگم اینه که این عقاید کاملا اشتباه است.
(12-11-2015، 23:04)پسر غمگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به تو چه که من دین رو قبول دارم یا ن این نظر منه کاملا هم علمی
(12-11-2015، 22:18)ترنج 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شخصی که جملارت رو گفت کاملا درست بود
هه جالبه چه غلطا تنبیه بدنی چیه دیگه؟
کسی حق نداره روی زنی دست بلند کنه.
مگه نظریه ی تنبه بدنی رد نشده؟
مگه تنبیه بدنی باعث اختلالات شدید روانی نمیشه؟اون شخصی کثه
یعنی چی که زن باید مطیع مرد باشه؟
همون تنبیه بدنی کوچک باعث کلی مشکلات بزرگ میشه.
این روزه دیگه نمیشه از روی قران زندگی کردو به این نصیحتا گوش داد دوره دیگه عوض شده مردم جور دیگه زندگی میکنن.
یه قول دکتر فضیلت:مردم دین دار هستند اما نوع دین داری تغییر کرده
ببینید دلیل که شما اوردید خیلی مسخرست ببینی بین زنه مرد هیچ فرقی نداره اینو من قبول دارم که حقمون یکی این پست رو فقط برای رو کم کنی گذاشتم
ولی شماردین رو قبول ندارید الکی این چرته پرت هارو نگید
خیلی از ادن های دنبال خوش گذرونی و فساد هستند اگه ماه عسل امسال دیدی
یه شخصی ایرانی از دوران کودکی به امریکا رفت از دین هیچی نمی فهمید همشدنبال خوشگذرانی و فساد پارتی این جور چیزا بود
اما یک بار فقط قران رو خوند توبه کرد خیلی راحت رستگار شد
همین قرانی رو که شما می گید نمی شه نصیحتاش رو شنید اینا خیلی از ادم ها همین نصیحت ها رو شنیدند و دیگر دنبال فساد و گناه نرفتن