09-11-2015، 22:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-11-2015، 18:06، توسط saeedrajabzade.)
(04-10-2015، 18:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شهرداری یه مدت دوره افتاده بود سگ های ولگرد رو می کشت فعالان حقوق اجتماعی (تو خود حدیث مفصل بخوان ز این مجمل) این حرکت رو راه انداختند من سگ هستم!!!! اما تو این قضیه....... مورد دوم :اما در مورد شهادت این قاری عزیز نظر ندی سنگین تری احترام هم فکرات رو این جوری کم می کنی باور کن
اولا من فقط یه خظ فکری رو میشناسم که سگ رو نجس میدونه ولی تو حرم امام حسین به خودش قلاده میبنده خودشو سگ حسین میدونه =)))
دوما مغلطه محضه همون فعالان اجتماعی علیه این فاجعه منا هم موضع گرفتن و ب شدت واکنش نشون دادن...
اکثرا حرفات و قضاوت هات(بخوانید کپی پیس ها) ناشی از عدم آگاهی و تعصب فکری که کورت کرده داداش گلم
جون هموطنامون برای ما خیلی خیلی با ارزش تر از امثال شماست
همون فعالای اجتماعی بارها گفتن نرید ولی امثال شماها که فقط عقاید خودتون براتون مهمه نه جون انسان ها موضع گرفتید که حج فریضه الهیه واجبه و فلان بااااید بریم!!!!
کشتن سگ هام با اون وضع وجیح با گلوله و یا حتی اسید (فیلماش اومده بیرون) اگه دلتو بدرد نیاره و واکنش نشون نشون ندی به نظرم انسان نیستی یه تیکه سنگی...