01-11-2015، 18:39
(01-11-2015، 18:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخوای یه گوزیلارو بلا نسبت با یه انسان نازُ نجیب همنشین کنی؟ :|||||
(01-11-2015، 18:33)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه سرعت عملی...
(01-11-2015، 18:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-11-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-11-2015، 18:21)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یونیتی رو تو پی سی بازی نکن هزارتا باگ داره باگاش جورین ادم ازخنده دلش درد میگیره
دلم میخواست اساسینس یونیتی که آخرین نسخست رو بگیرم :/
فک کنم سوشال باشه .. :|
خدا رحم کُنه .__.!
اپدیتاش خراب باشه فاتحت خوندس :|
ازمن گفتن
هزار تا ارور رنگا رنگ برام داده این جی تی ای ._. ....
سیستم پی سیتوبگو
(01-11-2015، 18:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سیندیکیت خیلی وقته اومده
علی اساسین 2016 اومده؟
هوم مطلع نبودم._.
(01-11-2015، 18:30)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بیوشو بخون بد خوندی بیا بازم بگم دربارش
(01-11-2015، 18:28)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه بی جنبه بود من خودم خاستگارش نبودم
+
به فرزندی قبولش نمیکردم:|||||||
نه بچه باحالیه
فقد همون یکم لوسه
لوسه.-. همین؟
کلی تر توضیح بده|:
خوندم حالا توضیح بده|:
خوب
مهربون
قیافشو ندیدم
مودب نسبتا
کمی بچه(بعضی از اخلاقاش بچه گونس)
در کل مناسب
دارای خاستگار های متعدد:7777
بازم بگم؟:|
(01-11-2015، 18:33)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-11-2015، 18:32)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی کیو میخواد؟ ._.
(01-11-2015، 18:31)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرش بیـا پ.خ ببیـنَم چه خبرهـ >_<!
._.!
ها؟ چی چه خبره؟:|
مسی عمشو میخواد:|