29-10-2015، 15:41
(29-10-2015، 15:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو من نفمیدم:/
(29-10-2015، 15:37)T!K TA∀K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2015، 15:34)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2015، 15:27)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قیصر این امضات...
(29-10-2015، 15:26)T!K TA∀K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی است تورا شده به؟
امضام؟
چی شده؟
چي؟
مروا بيا ترجمه كن :|
(29-10-2015، 15:27)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قیصر میزنم چپ و راستت میکنم بابا اینجا تصویر نداریم موقع حرف خوب، از حرف یا شکلک های مورد استفاده حس فردو میفهمیم>_<
ولي
ارسال شكلك عاري از نوشته خلافف قوانين است :|یعنی این امضت بد هست و جذاب نیست عوضش کن
+
اره فرناز ولی گ.ا ایراد نداره فک کنم مرضیه همیشه -->:| اینجوری وارد گ.ا میشد
+
چپ راست کردن یعنی کتک زدن
یه مدل حرف با دوستت هست که هم صداشو میشنویم هم تصویرشو داریم
ما الان تصویر کیمیارو نداریم پس لا حرف هایی که میگه میفهمیم حسشو
+
اگرم ایندفعه بگی نفهمیدم میزنم به جرم ایسگا یه نفر گرفتن گزارش میکنمت:||||||||
خودت فمیدی عایا؟:|
اره