26-10-2015، 14:50
زین داشت میومد سمتم منو بقل کرد که صدای درین دریین پلنگ صورتی امد چشامو باز کردمو گوشی و گرفتم جواب دادم
: هاااااا
- السا خودتی؟
: نه عمتم حالا شماااا؟
- منم نایل
: چیییی؟
- اروم دختر
: تو شماره منو از کی گرفتی؟
- حالا
: باشه . چیکار داشتی؟
- اها امشب تولد یکی از دوستامه تو هم دعوتی اگر می خوای خواهرتم بیار
: ها ؟چی؟ تولد؟ خواهرم؟ باشه میایم
- بای
:بای
دوباره خوابیدم اما خواب زینو ندیدم اخرشم پاشدم یه دونه زدم تو سرم .رفتم صورتمو بشورم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینارو پوشیدم و رفتم به سارینا نگفتم بیاد حوصلشو نداشتم رفتم سمت ماشین به شمارای که نایل زنگ زده بود زنگ زدم نایل برداشت گفتم ادرسو بده
ادرسو اس کرد منم رفتم به ادرسی که نایل داد 25 مین طول کشید تا رسیدم واو این جا قصر بود من حتی تو خوابمم نمی دیدم ایجارو اروم رفتم داخل زنگ زدم به نایل
: بیا دم در من بیرنم یه فعه نایل امد سمتم معلوم بود مسته یه لحضه ترسیدم
- نترس السا ههههه شوخی کردم هههه
:
-ببخشید دیگه بیا داخل هوا سرده
رفتیم داخل باورم نمی شد زین اونجا بود :84:
: هاااااا
- السا خودتی؟
: نه عمتم حالا شماااا؟
- منم نایل
: چیییی؟
- اروم دختر
: تو شماره منو از کی گرفتی؟
- حالا
: باشه . چیکار داشتی؟
- اها امشب تولد یکی از دوستامه تو هم دعوتی اگر می خوای خواهرتم بیار
: ها ؟چی؟ تولد؟ خواهرم؟ باشه میایم
- بای
:بای
دوباره خوابیدم اما خواب زینو ندیدم اخرشم پاشدم یه دونه زدم تو سرم .رفتم صورتمو بشورم
اینارو پوشیدم و رفتم به سارینا نگفتم بیاد حوصلشو نداشتم رفتم سمت ماشین به شمارای که نایل زنگ زده بود زنگ زدم نایل برداشت گفتم ادرسو بده
ادرسو اس کرد منم رفتم به ادرسی که نایل داد 25 مین طول کشید تا رسیدم واو این جا قصر بود من حتی تو خوابمم نمی دیدم ایجارو اروم رفتم داخل زنگ زدم به نایل
: بیا دم در من بیرنم یه فعه نایل امد سمتم معلوم بود مسته یه لحضه ترسیدم
- نترس السا ههههه شوخی کردم هههه
:
-ببخشید دیگه بیا داخل هوا سرده
رفتیم داخل باورم نمی شد زین اونجا بود :84: