23-10-2015، 20:39
(23-10-2015، 20:37)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تجربی...عزیز من باس برم...الان مامانم الارم داد ک 9 و رب شد برو واس درس...شب خوش
(23-10-2015، 20:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نسیمم گلم
(23-10-2015، 20:31)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راسی شما اسم کوچیکتون چیه؟
(23-10-2015، 20:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2015، 20:17)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ملی: )
5ستاره میشه چندتا ارسال؟
راسی عزیز شما رشتتون چی بود؟؟؟
عذر میخوام ب خاطر دیروز ک فکر میکردم شما دانش اموزین..
انسانی بودم عزیزم
الان علوم اجتماعی می خونم
خواهش می کنم گلم
آقا اهورا؟
5تا ستاره چندتا ارسال میخواد؟
وای دارم سکته می کنم...8 ماه و 23 روز دیگه کنکور دارم...
فردا ب نظرت نرم بیرون بهتر نیس؟
اگه قبول نشم چی؟
وای خدایاااا
(23-10-2015، 20:31)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راسی شما اسم کوچیکتون چیه؟
(23-10-2015، 20:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-10-2015، 20:17)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ستاره میشه چندتا ارسال؟
انسانی بودم عزیزم
خواهش می کنم گلم
آقا اهورا؟
اگه قبول نشم چی؟
وای خدایاااا
5ستاره میشه چندتا ارسال؟
انسانی بودم عزیزم
خواهش می کنم گلم
آقا اهورا؟
اگه قبول نشم چی؟
وای خدایاااا
من حودم فقط 4ماه آخر رو خیلی خوب خوندم
البته به رشته هم بستگی داره
رشته ت چیه؟