22-10-2015، 14:47
(22-10-2015، 14:45)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم كه قبلا عذيتم مي كردي
(22-10-2015، 14:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| شوخی..؟؟؟مگه هنده..
(22-10-2015، 14:40)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من به شوخي زنتم
(22-10-2015، 14:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوه اوه علی ب فنا رفتی ((:
:| ن داشی بی شوخی منو ارمینا رابطه ای نداریم باهم ._.* من با هیشکی نیسم.. ((:
راسی فک کنم اون موقه ک گپ زده بودم :| بعد ریموت کردم ناراحت شدی.. (: منظوری نداشتم ببخشید (:
(22-10-2015، 14:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه تو زنه منی..؟؟:|| تو ک ا من متنفری..
(22-10-2015، 14:38)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دروغ میگم..؟؟:||
مي خواي طلاق بگيريم؟!
ولي به هر حال زنتم!!
در ضمن ازت متنفر نيستم
قبلا بودم!!
عذيتم مي كردي خب :||
اذیت..؟؟:||خوب خیلی وقته من با کسی کاری ندارم..
الان آدم شدي
آخر زمان شده :||
باشه خب!
ديگه نسبتي نداريم!!