19-10-2015، 19:52
(16-10-2015، 23:39)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داری میگی مسائل متفرقه
(16-10-2015، 19:07)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه گ آ مال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 14:00)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 10:49)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون از پست های خوب و قشتگت
اما تو مکان اشتباهی میزاری(خودت نویسنده ای اینو که باید خودتم بدونی)
و گاهی اوقات برای متن های کوتاه موضوع میزنی.اونا رو تو بغض قلم قرار بده
برای متن های طولانی هم توی ادبیات و عاشقانه ها موضوع بزن.
ممنون.
گزارش شد.
این داستانه ولی خیلی کوتاه
و این که من اکثرا یا داستان میزارم یا انجمن پیامک پست میزارم فکر نکن متن گذاشته باشم
و تو گ آ هم من داستان زیاد خوندم
چه داستان باشه چه متن جاش اینجا نیست.
با پیامک کاری ندارم عزیزم اما داستان ها تو تو گفتوگو قرار نده.
اونا هم انجمن نامناسبی قرار میدن و در حد اممکان انتقال داده میشن به بخش خودشون(قرار نیست اشتباه بقیه رو تکرار کنیم)
مسائل متفرقه ست
و فکر کنم هر چیزی رو میشه تایپ کرد
نه ؟؟و خودت که میدونی بازدید این جا از همه جا بیشتره پس من اشتباه نکردم
بهتر نیس یکم به اسپم ها رسیدگی بشه نه این جور مسائل پیش و پا افتاده
+
پست های کم محتوا هم تو گ آ زیاده مثل آوارتار نفر قبلیت چیو نشون میده و اگه نفر قبلیت رو ببینی و... این ها تو بحث و گفت وگو هستن نه گ آ درسته
یعنی بخشی که یه انجمن مخصوص به خودش و نداره و تو متفرقه ها قرار میگیره
هر چیزی و نمیشه تایپ کرد (اگه بیان در مورد بازی های رایانه ای پست بزارن قطعا خودتم شاکی میشی که چرا اینجا گذاشتن .گداتشن متن و داستان های کوتاه هم همینطوره، بخش مخصوص خودش رو با خواننده های مخصوص خودش داره.
اینکه بازیدی بیشتری داره دلیل پست زدن محسوب نمیشه عزیز من.میتونی تو انجمن مناسب قرار بدی و تایپکت و تبلیغ کنی + طرفدار بخش عاشقانه ها خودش کم نیستش.
رسیدگی به اسپم ها کار مدیر ها هستش.همون طور که میبینی من نویسنده ام و با اسپم ها نمیتونم کاری بکنم اما حداقل کاری که میتونم انجام بدم اینکه که پست های کم محتوا+انجمن نامناسب+اسپم زا و بی کیفیت و گزارش بدم.
پست هایی که میگی کم محتوا مربوط به بخش بحث و گفت و گو هستش و فقظ برای سرگرمیه.(پاسخ هاش اسپم محسوب نمیشه ، در کل جواب های بخش بحث و گفت و گو حساب نیستش)