19-10-2015، 17:05
(19-10-2015، 17:01)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 16:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اومدم یه اکانت حدید ساختم ... همین اکانت آنیتا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 16:55)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسرای گو××
(19-10-2015، 16:53)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختــــــــرا رو عشــــــــق اســـــــت :>
کیف میکُنم میبینم هممون دُخملیم ._.
+
мøяνα.għ نوشته است:
(4 دقیقهی پیش)~ aylin ~ نوشته است:
(7 دقیقهی پیش)мøяνα.għ نوشته است:
(10 دقیقهی پیش)~ aylin ~ نوشته است:
(12 دقیقهی پیش)мøяνα.għ نوشته است:
قدیمیا کاشکی میموندن هه!-ـــ-
تُو قدیمی هستی ؟ -_-
نه خوب اصن به من ربطی نداره هییع.-.
+
:|
من یه اکانت قدیمیتر از ۲۰۱۲ داشتم ... نمیدونم فک کنم همون موقعی بود که فلش پوکید .. و کلا خراب شد فک کنم اونموقع بود .. بعد کلا اکانتم پرید .. بعدش ک سال ۲۰۱۳ باز عضو شدم . یک سال نیومدم ... با اکانت آنیتا میومدم .. فرید فهمید .. گفت باید اکانت جدا داشته باشید ..
رمزشو نگرفتی ازش دوباره ..؟
قدیمی تر از 2013 خداست یه جورایی البته ستاره دار ها .-.
اصلا کلان اکانتم پرید .. هرچی سرچ میکنم نمیاد اصلا ..
اینم قبلا اکانت منو و آنیتا بود .. قدیمیتر از اینم داشتم ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=107782
+
چرا بن شده این؟>_<
بیوت چه لاحال بود پر از جملات خاص..
استار گرل البته اون موقع اسمش آیلین اینگیلیسی بود ..بعدش منو آنیتا فعالیت کردیم باهاش ...
یکی از مدیرا فهمید گفت کدوم اکانت و انتخاب میکنی گفتم اکانت آنیتا
(19-10-2015، 16:58)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سخته ؟
(19-10-2015، 16:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.=||||||||||
(19-10-2015، 16:53)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی از همه ک*خل تره ؟ما ما ما :|||
(19-10-2015، 16:48)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخ نه والا هنوز ننوشتم =|
های مد گرل:>
چطوری ؟
مشاقتو خوب نوشتی؟بابات بهت عیدی داد؟یه توپ قللی داد جدیدا ک×خل شدم به طرز فجیع
+
من تازه اردیبهشت اومدم میگم اینقدر قدیمیارو میخواین نموندن که:||-ـ-* حقیقت تلخ
+
سلام ایلین و نفسو کیمیا(=
عزیزم ما هممون کXخل شدیم فقط تو نیسی =||||
خسته نباشی >_<
(19-10-2015، 16:57)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.8=)
(19-10-2015، 16:56)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 16:53)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم
کیف میکُنم میبینم هممون دُخملیم ._.
هفتمی یا هشتم ؟
من برم گل گلیا :|
خُودافظ ._.
نه -__-
هی ک میگن =|