19-10-2015، 16:55
(19-10-2015، 16:53)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا کلان اکانتم پرید .. هرچی سرچ میکنم نمیاد اصلا ..
(19-10-2015، 16:51)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رمزشو نگرفتی ازش دوباره ..؟
(19-10-2015، 16:49)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(19-10-2015، 16:45)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 16:43)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قدیمیا کاشکی میموندن هه!-ـــ-
تُو قدیمی هستی ؟ -_-
نه خوب اصن به من ربطی نداره هییع.-.
+
من یه اکانت قدیمیتر از ۲۰۱۲ داشتم ... نمیدونم فک کنم همون موقعی بود که فلش پوکید .. و کلا خراب شد فک کنم اونموقع بود .. بعد کلا اکانتم پرید .. بعدش ک سال ۲۰۱۳ باز عضو شدم . یک سال نیومدم ... با اکانت آنیتا میومدم .. فرید فهمید .. گفت باید اکانت جدا داشته باشید ..
قدیمی تر از 2013 خداست یه جورایی البته ستاره دار ها .-.
اینم قبلا اکانت منو و آنیتا بود .. قدیمیتر از اینم داشتم ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=107782