17-10-2015، 19:45
(17-10-2015، 19:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:41)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه سوال قشنگ ج بده ترور چجوری میفهمه مایکل زندس ؟
(17-10-2015، 19:34)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-10-2015، 19:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ._.
مُدل کوانتومی چیست ؟ با ذکر مثال :|||
داغ کردم |||:
rding
(17-10-2015، 19:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد به مایکل میگه تواشتباه متوجه شدی :| !
خوب پس فردا دوباره میرم اگه چیزی فهمیدم بت میگم
مرتیکه خلاف کار:|
بازیم حیف ارور میده وگرنه بازیش میکردم ولی مشکل اینجاس ازاول شرومیشه من بازباید مرحله franklin and lamarعبور کنم :/
:|
اره انگار کوره یا مشکل مغزی دار ه مایکل:|
هههههه
میدونم از طریق طلا فروشیه ولی عکس العملشون چیه اونموقع؟
یادم نیست:|
عکس عمل خوبی نشون نمیده الان دارم میرم برات تعریف میکنم چ میشه برگشتم
ینی پس فردا:|
شاید فردا بیام ولی کوتاه مدت:|
هیچی یادت نیست ک :|