16-10-2015، 21:21
(16-10-2015، 21:15)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درباره چن تا ادم بود یکیش اسمش زک بود فک کنم که گفته بودن قدش خیلی بلنده و 190متره و اینا بعدم یه روزمیبینن خودشو ازیه جاپرت کرده و نامه خودکشی نوشته
(16-10-2015، 21:13)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه..
(16-10-2015، 21:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چند روز پیش منو تو یه برنامه درباره موجودات ماورایی داد دیدیش ؟
(16-10-2015، 21:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 21:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسیای شرقیم خیلی خوبه ..
مصر و لندن..
البته لندن خیلی ماجراجویی نداره.. فقط به خاطر شرلوک.. :|
مالزی و تایلند و اینا ..
من رفتم .. البته با بابام بودم زیاد ازادی نراشتم
تو ایران هم خیلی جاها هست که اینطورین..
مثلا شمال جنگل هاش خود ماجراجویی و کلی چزای حفن..
مرزمش قدر نمیدونن واقعا..
منم بابام کلی جاهای اینطوری رفته.. اما من نبودم.. :||
راجع به چی بود؟
بعدیه شهری بود نمیدونم اسمش چیه که یه اتفاقی میفته و انگارکسی اونجارونفرین کرده و همه شهرونداش بدبخت میشن ازاونموقع