16-10-2015، 11:34
(16-10-2015، 11:32)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا الان چپو راست اینجوریشو دیه یادم نیست:|
(16-10-2015، 11:31)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اون طرفی که زن مایکل هس برم ؟ سمت چپ؟
(16-10-2015، 11:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 11:27)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گیر کرده بود تو 95 درصد
(16-10-2015، 11:25)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگه نَصب نمیشه :|
از پله ها که میای پایین به سرعت نور برو سمت اشپز خونه از کناز پله ها برو
بد رسیدی به در اشپز خونه برو سمت چپ ماشینو بر دار برو دیگه چیزی نداره کع:/
برو تو اینترنت سرچ کُن کامل بفهم .__.
وگرنه سیستم لب تابم بش میخورد
(16-10-2015، 11:25)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من رمم 8 گیگه و گرافیک 2 گیگ میخوره بش
(16-10-2015، 11:18)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخیش دِلم خنـک شُد .__.*
بابا من میرم جلو زن مایکل میبینتم :|
قشنگ باجزییات بگو
20تومن فقط :|
نصب نشد
:|
بازی تَشخیص دادهـ تو دختری به همین خاطر نمیزارهـ نصبِش کُنی ^_^
سیستم بالایی میخواد فک کنم :/
منکه با گرافیک 610 و رم 4 دارم زندگیُ سر میکنمـ ..
(16-10-2015، 11:25)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیشه میبیننم
(16-10-2015، 11:18)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا من میرم جلو زن مایکل میبینتم :|
قشنگ باجزییات بگو
20تومن فقط :|
نصب نشد
از پله ها که میای پایین به سرعت نور برو سمت اشپز خونه از کناز پله ها برو
بد رسیدی به در اشپز خونه برو سمت چپ ماشینو بر دار برو دیگه چیزی نداره کع:/
(16-10-2015، 11:14)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرگ بر عامریکا
عمه ی من میخواد بره عامریکا تحصیل کنه :||
ولا دیه نمیدونم من با همین روش و جزئیات رفتم مرحلرم همون دفه اول رد کردم:|
از همون بقل پله ها برو