(16-10-2015، 11:18)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 11:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا من میرم جلو زن مایکل میبینتم :|
(16-10-2015، 10:57)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2015، 10:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون ماشین مایکل دیگه اره
(16-10-2015، 10:48)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههه بسوززز:>>>>>>>>>>>
اره نصب نمیشه تو 95درصد مونده برام -_-
+
خب من اونجایی گیرکرده بودم که نمیتونستم ماشینرو بدست بیارم ! قشنگ بگوچیکارکنم وقتی نصب شد برم انجام بدم
دقیقا کودوم ماشینه؟؟؟
ماشینه که میریم از تو خونه مایکل میدزدیم؟
همون ماشین که ازش بالامیریم و وارد دستشویی میشیم
اون
بدش میری طبقه پایین از در گاراژکه تو خونس بقل اشپز خونه میری تو گاراژ سوار میشی میری:|
یه اتفاق جالب هم میفته ج سوالت که میگفتی مایکل فرانک چجوری باهم اشنا شدنو میگیری
قشنگ باجزییات بگو
(16-10-2015، 11:14)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.20تومن فقط :|
چی میشد خدا یه پولی میفرستاد برم ایــن V رو بگیرم :|
خدافظ :ag54:
نصب نشد
از پله ها که میای پایین به سرعت نور برو سمت اشپز خونه از کناز پله ها برو
بد رسیدی به در اشپز خونه برو سمت چپ ماشینو بر دار برو دیگه چیزی نداره کع:/
(16-10-2015، 11:14)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرگ بر عامریکا
عمه ی من میخواد بره عامریکا تحصیل کنه :||