(15-10-2015، 19:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان نه دیگه وقتی دیدم صحنه عاشقونه شد گفتم منو چه به کارتون دیدن ._.
(15-10-2015، 19:44)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2015، 19:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:||
(15-10-2015، 19:37)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2015، 19:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از 7 شدم 5
درس ُ بیخی ..
از وقتی که معلم نمره کلی ریاضی و خونده کلا به درس توجهی ندارم !
5 از 8 نمره کلی !
فقد یه بار از 5 شدم 1 :||
بقیشو نمره کامل گرفتم -_-
زنیکه **** -_-
اینار.و وللش میدونی چی شده ؟ ^___^
اونم دیروز برگه هارو داد :|
وات هپند؟ |:
کلا جمع نمرات و گفت ..
وگرنه یه امتحان گرفت از 10 ..
یعنی انقدر ذوق زده شده بودم سوال یک و یا اشتباه نوشته بودن یا ننوشته بودن ! حتی هلیا مخ کلاسمونم جوابشو اشتب در آورد !
اونوقت من درست در آوردم .. ._.
_
یادت میاد یه کارتون بت معرفی کرده بودم ؟ ._.
عکس اون مو قرمزه رو کشیدم ._.
از کارتون بدم میاد دیگه
آه آره تو بابالنگ درازو دوست داشتی :|
(15-10-2015، 19:45)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب...
هرچی حساب می کنم می بینم نمیشه برم
کجا عزیزم ؟