14-10-2015، 18:25
(14-10-2015، 18:24)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2015، 18:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Re -___-*
(14-10-2015، 18:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-10-2015، 18:11)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|| kho liketo did elme qeyb k ndare
هییم ._.
دلم برا اکانت قبلیم تنگ شده ..
(14-10-2015، 18:10)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس خوب نیستین:|
می دونین منم هیچ وقت خوب نیستم اما همیشه میگم خوبم
دوست دارم همیشه شاد باشین
چه شما
چه هرکسی که می شناسم
خوشبختم فاطمه جان
سلام آیلین جونم^_^
سلام ^.^
من حالت پنهانم باشم میفهمین من هستما :||||
(14-10-2015، 18:12)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Shbo roz to **n hm bodim ba sara to tabeston ._.*
(14-10-2015، 18:09)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
://
Hhh slm breson b sara
Khoda shafat bde :||
\\:
اونم سلام میرسونه \:
کی به کی میگه ! :|
فازتُ سگ چیزوند عمویی :>
Fazm..???:||faezam ):
عاره یاد و خاطرش گرامی \:
تموم شد دگ :* !
فائزت ؟ فازت ؟ :|
فک کنم همون رید به فازت .-.