10-10-2015، 16:36
(10-10-2015، 16:31)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا کنه بخاطر این کل اینترنت ایران قط نشه :7
(10-10-2015، 16:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رو نام کاربریش که کلیک میکنی میره صفحه پیوند ها :|||
(10-10-2015، 16:25)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این کلا خودش سانسور میخواد |:
(10-10-2015، 16:23)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون قسمت سانسور نمیخواد ._.
(10-10-2015، 16:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشوقتم :|
اصن مي دونين چيه؟
به درك به من چه به جهنم به كون خر!
شما دو تا احمقا روان منو بهم ريختين!
منم احسان هستم :7
کاش یکم سانسورش میکردی :|
ی قانونی رو رعایت کن :|
یه قسمت دیگه رو میگفت بچه های گَشتِ ارشادِ فلش دست به کار میشدن :|||
اصن فیلترینگ هوشمند باید بشه این آرمینا :|
(10-10-2015، 16:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بوزينه بوزينهههه
اسي بوزينه!
من سانسور كردم-_-
----
بِتِرِكه چشم حسود!
عنتر عنتر عنتر عنتر عنترررررررر
آرمی عنتر !
نکرده بودی :>
بعدا ویرایش کردی |: