اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انتقاد یک بازیگر از مسئولان در «خندوانه»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش سرویس کشکول جام نیوز، پریوش نظریه بازیگر با حضور در برنامه «خندوانه» به انتقاد از مسئولانی مانند وزیر راه و ترابری و شهردار تهران و وزیر آموزش و پرورش پرداخت.

او که در برنامه «خندوانه» حضور یافته بود فهرستی از مشکلات اجتماعی را کف دست خود یادداشت کرده بود و درباره این مشکلات گفت: «مشکلات بسیاری وجود دارد، از جمله این که وزیر آموزش و پرورش بیاید و توضیح دهد که واقعا چه اتفاقی دارد می‌افتد؟»

او افزود: «در مدرسه دختر من معلم هنر و قرآن با هم عوض شدند و دخترم در کلاس هنر، الویه درست می‌کنند. فکر می‌کنم تا همین حد که گفتم کافی‌ست.»

نظریه همچنین درباره رد شدن ریل راه‌آهن از محوطه‌های تاریخی مثل پاسارگاد نیز سخن گفت و اظهار امیدواری کرد این اتفاق دیگر نیفتد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
انتقاد یک بازیگر از مسئولان در «خندوانه» - Silver Sun - 09-10-2015، 12:59

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خودکشی مردی که عاشق بازیگر زن مشهور بود
Heart انتقاد ترکیه از موضع "متناقض" فرانسه در لیبی
  انتقاد "تیلورسوییفت" از ترامپ: در انتخابات امسال به حسابت می‌رسیم
  انتقاد از بی برنامگی سفرها در تعطیلات فطر/ نیمه خرداد را دریابید
  انتقاد نیکولاس برنز از سیاست خارجه واشنگتن در بحران کرونا
  انتقاد سوریه از اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه سازمان بهداشت جهانی
Heart انتقاد آیت‌الله جنتی از مصوبه اخیر مجلس؛ برخی به دنبال بی‌خاصیت کردن احراز صلاحیت
  دختر مایکل جکسون هم بازیگر هالیوودی شد! +عکس
  تحلیل‌گر اسراییلی: ایران بازیگر قهاری است و بدون قاسم سلیمانی هم در منطقه نفوذ دارد
  روحانی: از همه مسئولان خواهش می‌کنم، کمک کنند؛ در این شرایط نباید جنگ سیاسی کنیم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان