03-10-2015، 21:50
(03-10-2015، 21:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه معلم ریاضی داشتیم ما گفت فقط حل کنید مسئله هارو حتی اگه اشتباه باشه فقط سیاه کنید برگه رو(تمرینایی که تودفترمینوشتیم)
(03-10-2015، 21:39)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-10-2015، 21:37)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote pid='3092421' dateline='1443897268']
من هیچ وقت مشق تو خونه ننوشتم:|فقط سرکلاس مینویسم
معلما فک کردن من بیکارم=||
تشویقv:
معلم کلاس چهارم ما فقط صفحه اخر مشقو نیگا میکرد به همین جهت من دوسه خط مینوشتم و به عنوان صفحه اخر تحویلش میدادمو امضا میکرد
دست جیغ هورااااا V:
من چقدر سر معلما کلاه میزاشتم =|
یادشون گرامی ._.!
بعدم مام یه چرت پرتی مینوشتیم موقع حل کردن انقدر پاک میکردیم که برگه سیاه میشد :v
[/quote]
حرکت من فنی تر بود ._.
کلاس سوم بودیم معللممون خانوم بود منم که اصلا مشق نمینوشتم خواهرمم تازه به دنیا اومده بود رفته بودیم بیمارستان
منم فرداش رفتم یر کلاس معلم گفت چرا مشاقاتو ننوشتی گفتم رفته بودیم بیمارستان بخاطر خواهرم که بدنیا اومده بود اونو ببینیم خلاصه من‘ تا تونستم سالهای تحصیلی رو گزروندم ._.
عروسی خز شده بود عزا هم که گزینه خوبی نبود پس چه بهتر که بهانه های بهتری پیدا میشد =|
منتظر این بودم یکی بمیره یه بهانه پیدا شه x_x