01-10-2015، 10:51
(01-10-2015، 10:45)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2015، 10:42)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2015، 10:41)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس تو هم تجربی میری ..
امسال انتخاب رشته دارمـ ._.
تجربی !
خوبه :|
منم شاید همینو برم ..
هوففف خوش ب حالت -_-
هنو دو سال داری .. :|
من آخه همـ روانشناسی دوس دارمـ ، همـ تربیت معلمـ ، همـ پزشکی ..
پزشکی رو از همه بیشتر دوس دارمـ .
لیسانسش از همه بیشتر طول میکشه اول اینو میرم
بعد لیسانس دوتای دیگرمـ میگیرمـ .. کلن خر باید بزنمـ تا ب سه تاش برسمـ -_- :|
اشکال نداره !
ادم اگه هدفی میخواد تو زندگی داشته باشه ، مثل گرفتن همین 3 تا مدرک ها ، باید خر برنه ! :-)
ولی در رابطه با ادم های بی هدف [ یکی مثل خودم ! ] باید بگم زندگی اصلا اینجوری نیست ..
من هدف خاصی تو زندگیم ندارم . هنوز حتی مطمئن نیستم چه رشته ای میرم .. نمیدونم در اینده چه شغلی میگیرم .. البته برامم مهم نیست !
زندگی یعنی همین لحظه ها .. یعنی لذت بردن ، خندیدن ، وقت گذروندن و خلاصه زندگی کردن !
وقتی هدف داشته باشی ذهنت متمرکز میشه روی اون هدف ؛ و زندگی کردن رو یادت میره .. حتی یه ذره ، ولی خب دیگه اون زندگی سابق نمیشه !
برای همین از کسایی که بهم میگن هدف داشته باش و برای رسیدن بهش تلاش کن ، زود انتخاب رشته کن ، یه شغلی که توش پول باشه انتخاب کن حتی اگه ازش خوشت نیاد و اینجور ادما بدم میاد ! من میخوام فقط زندگی کنم .. به نظرم یه زندگی عادی اونقدر امکانات داره که بتونی راحت باشی !
درس خوندن منتها بحثش جداست ..
من عاشق درس خوندن هستم ! ولی نه تو مدرسه ..
دوس دارم یه جای خلوت و اروم درس بخونم .