30-09-2015، 20:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-10-2015، 12:04، توسط saeedrajabzade.)
نقل قول: اینجا که چیزی راجب تحویل سربازها به دادگاه ژاپن نوشته نشده بود فقط نوشته بود محاکمه که اون هم قطعا یک محاکمه ی سوری و تعلیقی توی خود امریکاست ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://qudsonline.ir/detail/News/82877
بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی دفتر روابط عمومی فرماندهی نیروی دریایی آمریکا در ژاپن، دادگاه استان " ناها " امروز سه شنبه قرار محکومیت دو سرباز آمریکایی را صادر نمود.
یکم مطالعاتتو بیشتر کن... کره جنوبی رو با شمالی اشتباه نگیر. وقتی میگم روسیه رقیب اصلی امریکاست سرسری ازش رد نشو تا ادعای خودتو اثبات کنی.(این بزرگترین دلیل برا اثبات مستقل بودن ارتش ژاپنه که با دو قطب مخالف رزمایش برگزار میکنه)
اینم رزمایش انفرادی هرساله ارتش ژاپن :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/454941/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85
الان میتونم بگم مزخرف و شایعه کپی پیس میکنی؟؟؟ (.. )
گفتم تنها غرامت ژاپن همین پایگاه هاشه انگار اصلا نمیخونی و گفتم داره نیروهاشو کمتر میکنه نه کلا جمع میکنه...
این غرامتم حاصل جنگیه که ژاپن شروع کننده ش بود و ی سری توهم زده بودن اونجا آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه به نیروهای امریکایی تو بندر پرل هاربر حمله کردن...
درضمن امریکا از پایگاه هاش هیچوقت برای پرتاب موشک استفاده نکرده و نمیکنه از روی کشتی و هواپیماها و زیر دریایی هاش اینکارو میکنه... که قابل رد گیری و زدن نباشن
یکمم درباره بیس اقتصاد چین بعد از مرگ مائو (سال 1976) و پایان انقلاب فرهنگی و اصلاحات اقتصادی که رهبران نسل جدید انجام دادن رو بررسی کن
میبینی اقتصادش رو به سبک غربی و نظام سرمایه داری و مالکیت خصوصی چیده تاحدود زیادی، رشد اقتصادیش هم دقیقا بعد این اصلاحات(سال 1978)
(دیگه از بس توضیح دادم خسته شدم خودت برو دنبالش اگه واقعا علاقه ای به دونستن داری)
برو بشین با چهارتا بهایی متمدنانه حرف بزن، تا درک کنی اونام آدمن... خیلی از بعضی برادران بسیجی آدم تر حتی...
اگه تونستی با گفتمان قانعش کنی عقایدش غلطه(یا برعکس) که چ بهتر اگه نه عیسی به دین خود موسی به دین خود و این یعنی دموکراسی و آزادی بیان...
گرچه بیگانه اید باهاش.
فکر کنم تمام حرفامو زدم، حرف جدیدی برای گفتن باقی نمونده...
کلام آخر:
امید به زندگی در مملکت کفر کره جنوبی: 81 سال
امید به زندگی در مملکت (به اصطلاح) اسلامی: 71 سال
درآمد سرانه ملی در مملکت کفر کره جنوبی: 27090 دلار
درآمد سرانه ملی در مملکت (به اصطلاح) اسلامی: 4763 دلار
همین دوتا پارامتر کافیه صاب مملکت اسلامی سرشو بزاره پایین بمیره...
ولی تا ی سری در توهم بسر میبرن داستان همچنان ادامه خواهد داشت...