(30-09-2015، 13:48)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا براهمین میگی کال اف خوبه
Call Of Duty MW3
Call of Duty 4 - Modern Warfare
این نسخه مدرن وارفار بهترین نسخه کال اف بودکه اکتیویژن...
(30-09-2015، 13:46)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2015، 13:39)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2015، 13:37)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالت یه جی تی ای دارم که موندم توش هی میبازم
کسی کاری نداره می خوام برم سیمز بازی کنم(:
هیم._.
چن تا کال اف دارم که تمومشون کردم
(30-09-2015، 13:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واسه من کاکتوس گیمزه
دیجیکالا mw2 رو داره …
world at war
کال اف یک :|
هرچی داغونه داره :|
هیچوقت پاکتی نگیر -_-
(30-09-2015، 13:45)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2015، 13:42)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه کال آف
کم بازی میکنم.__.
چه نسخه هاییشوبازی کردی مگه ؟ :|
(30-09-2015، 13:45)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واچ داگز داری؟
از اول تابستون دارم اساسینس بلک فلگ رو میرم … تموم نمیشه :|
اونم کلیپشودیدم باحاله .-.
زیاد خوشم نمیاد ._.
وقتی گوست رو بازی میکنی دیگه نمیتونی سراغ بازیای دیگه بری …
خب نسخه اصلش که خیلی گرونه و فک نکنم پیداشه