30-09-2015، 13:37
(30-09-2015، 13:35)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکس بگیر بفرس گلم شاید کسی بتونه کمک کنه
(30-09-2015، 13:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باعرض پوزش زر نزن خواهشا
(30-09-2015، 13:29)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه بازیو نمیتونم تنهایی نصب کنم -_-
ینی :| .......
من دارم به خودم فش میدم چرا حواسم جم نبود با کله رفتم تو زمین :|
اونوخ تو :|
واقعا خاک تو سرت :|
این بازی خیلی برام مهمه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
(30-09-2015، 13:32)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونو که میدونم
(30-09-2015، 13:29)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2015، 13:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه بازیو نمیتونم تنهایی نصب کنم -_-
چ خبرا؟؟؟؟؟خواهر منم مهریه...موندم واسش چی بگیرم...14 مهره
(30-09-2015، 13:25)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خاک تو سر دست پا چلفتیم -_-
اوااااااا.چرا عزیز؟
کاری نداره گلم
سی دی رو بذار تو سی دی رام بعدش یه صفحه باز میشه که installرو بزن
البته مسیرشو مشخص کن که کجا نصب شه
قبلا زیاد بازی می کردم
(30-09-2015، 13:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه بازیو نمیتونم تنهایی نصب کنم -_-
ینی :| .......
من دارم به خودم فش میدم چرا حواسم جم نبود با کله رفتم تو زمین :|
اونوخ تو :|
واقعا خاک تو سرت :|
غزل ؟
کمک میخوام
یه چیزی اورده نمیدونم چیکارکنم
غزلی الان پ.خ میدم