(25-09-2015، 21:57)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ویکے پیدا منبع درستے نیست
نقل قول: وقتی مذهب نیست من باید باهاش برخورد کنم؟(= و الانم چون طبق نظر شما عمل نکردم اسلام زدا شدم جالبه(=. هرگونه مطالب و نظرات که پایه و اساس علمی ندارند حذف شده و درصورت تکرار توسط نویسنده مطلب 20% اخطار خواهد گرفت!
کسی که به قوانین خودش پایبند نیست با از این شاخه به اون شاخه پریدن سعی داره توجیه کنه حرف زدن باهاش فایده ای نداره...
تو این بند حداقل حرفی از فرقه یا مذهب زده نشده...
الان میایید دوباره حرف رومیا رو تکرار میکنید پایه اساس علمیش خبرگزاری فاطر24 هست =)))
البته من مخالف حذفشم هستم... الان که فکر میکنم باشه بهتره...چون حرفامونو زدیم هرکسی بخواد میتونه خودش(باتوجه به نظرات موافق یا مخالف) این مطلب رو باور کنه
پس من حرفمو پس میگیرم حذف نکنید تاپیک رو
بعد برای پر کردن اطلاع عمومیتون این دوتا رو بخونید و از حرفای کوچه بازاری(بعد از مدتی خودشو خدا اعلام کردو خودشو به همه خانوم ها محرم میدونست) دس بردارید:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8
من مث خانوم رومیا تایید نکردم بلکه گفتم از صحتش خبری ندارم:||
من همه جوابای سوال شمارو پاسخ دادم از اون شاخه به اون شاخه حرف شماست
و از اونجا که من از یه نفر نقل میگیرم همه جمع بندی هارو تو یه ارسالم میگم:/
به بند خودم عمل نکردم؟=|شما به بار دیه بحث منو بخون خوب متوجه نشدید
در مورد بند لامذهبی صحبت کردم
و بندی که اشاره کوتاه کردم بهش و شما الان میگید عمل نکردم از اونجا که من ادم منطقی ای هستم
و اشاره ای نکردم به مذهب یا فرقه اش به گفتتون به اطلاع برسونم حتی اگه بحثے کاملا اسلامی باشه و بعد از تحقیق بنده غلط باشه پاک میشه!مث همون تایپکے که شما در پ.خ گفتی رسیدگے کنم و کاملا حرف شمارو تایید کردم!غیر از اینه حتما=|
عرضم به خدمتتون حرف کوچه بازاری کجا بود؟
به حرف یه پیرمرد مسیحے که علاقه به دین اسلام داشت و حتے موقع محمدرضاشاه تدریس تاریخ میکرد میگید حرف کوچه بازارے: |||||
تکبیر:|