اقای سعید رجب زاده از این شوخی ها با من نکن (=
اون دفه همچین شوخی ای کردی باعث شدی جدے نگیرمت
من اسلام زدایی کردم ((=شما گفتی مطالب لامذهبی که خودم نوشته بودم
وقتی مذهب نیست من باید باهاش برخورد کنم؟(= و الانم چون طبق نظر شما عمل نکردم اسلام زدا شدم جالبه(=
شما تو پ.خ من یه لینک بده که خبری باشه و بررسیاشو اثبات کنه من ادعامو پس میگیرم
شاید طبق حرف دوستمون خبرے تحلیلے باشه که اصلا اینطور نیس
یه چیزی بهتره اطلاعیه رو خوب بخونید
یه بندش راجع به اینه نظرات و موضوعاتے که براساس علم و منطق نباشند حذف میشند و چون الان من ادم صبوری هستم و منتظرم که متوجه اشکالاتتون بشید که مطمئنا نمیشید وارد عمل نشدم به اون صورت(اینم چون گفتید خانوم مدیر یه حس تمسخری پیدا کردم)
لطفا قبل از اینکه از فرقه ای دفاع کنید اول بشناسیدش(=
اولین فرقه ای به وجود اومد بابی ها بودند که بنیان گذارش اول ادعای امام زمان بودنو داشت و بعد از مدتی خودشو خدا اعلام کردو خودشو به همه خانوم ها محرم میدونست بعدم اومد قران رو برعکس کرد که مثلا این کتابشه ((((=در پے اون فرقه بهاییت رهرو این فرقه شد
کمه یا باز بگم؟(((===
درضمن اگه بخوام بخش مذهبے رو به بخش اسلامی تبدیل کنم در طے نیم ساعت اینکارو انجام میدم تا فرق الانو با فرق اون موقع بفهمیدبعد بگید این بخش اسلامیه((=
معذرت از این اسپم(=
اون دفه همچین شوخی ای کردی باعث شدی جدے نگیرمت
من اسلام زدایی کردم ((=شما گفتی مطالب لامذهبی که خودم نوشته بودم
وقتی مذهب نیست من باید باهاش برخورد کنم؟(= و الانم چون طبق نظر شما عمل نکردم اسلام زدا شدم جالبه(=
شما تو پ.خ من یه لینک بده که خبری باشه و بررسیاشو اثبات کنه من ادعامو پس میگیرم
شاید طبق حرف دوستمون خبرے تحلیلے باشه که اصلا اینطور نیس
یه چیزی بهتره اطلاعیه رو خوب بخونید
یه بندش راجع به اینه نظرات و موضوعاتے که براساس علم و منطق نباشند حذف میشند و چون الان من ادم صبوری هستم و منتظرم که متوجه اشکالاتتون بشید که مطمئنا نمیشید وارد عمل نشدم به اون صورت(اینم چون گفتید خانوم مدیر یه حس تمسخری پیدا کردم)
لطفا قبل از اینکه از فرقه ای دفاع کنید اول بشناسیدش(=
اولین فرقه ای به وجود اومد بابی ها بودند که بنیان گذارش اول ادعای امام زمان بودنو داشت و بعد از مدتی خودشو خدا اعلام کردو خودشو به همه خانوم ها محرم میدونست بعدم اومد قران رو برعکس کرد که مثلا این کتابشه ((((=در پے اون فرقه بهاییت رهرو این فرقه شد
کمه یا باز بگم؟(((===
درضمن اگه بخوام بخش مذهبے رو به بخش اسلامی تبدیل کنم در طے نیم ساعت اینکارو انجام میدم تا فرق الانو با فرق اون موقع بفهمیدبعد بگید این بخش اسلامیه((=
معذرت از این اسپم(=