21-09-2015، 20:36
(21-09-2015، 20:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.3تا کلاس داریم ما .-.
ما ک کلن یه کلاسیم :|
کامپیوتر 1 کلاس بیشتر نیس .-.
توشم پرِ چیزمالِ -_-
(21-09-2015، 20:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دانشجوپسردارین ؟^_^
(21-09-2015، 20:33)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2015، 20:31)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووو>_<
خخخخخ.جالبین کلا...ما امسال تا بهمن بیشتر مدرسه نمیریم...شایدم تا دی...فقطم شنبه یکشنبه دوشنبه....تو هر کلاسی ک دوس داریم و سر هر درسی ک دوس داریم
(21-09-2015، 20:32)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره ._.
(21-09-2015، 20:28)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااااااااااای انگار دنیارو بم دادن کلاس شماره2افتادم ^_^
مدرسه رو میگی ؟ ._.
خوش بحالت ..
من خیلی نالاحتم ..
کلاس بدی افتادم ..
هرچی گوسپند هست افتاده با من :|
من دارم میترکم >_<
از ع*ن شانسی :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
اگه کلاس دیگه میفتادم یه زن چاق معلم یه درسمون بود نمیدونم چی اینو بچه هایی که سومن گفتن ._.*
شما هم بری پیش دانشگاهی کلی صفاسیتی می کنی...
البته که دارید چه چیز چرتی میپرسم :|