20-09-2015، 22:37
(20-09-2015، 22:29)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظر من که از خمسه بهتر بود
(20-09-2015، 22:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 22:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 22:20)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 22:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایام سوگواریِ
امام معصوم و بزرگوار
حضرتِ امام محمد بن علی بن الحسین بن علی بن ابیطالب . باقر العلوم من الاولین و الآخرین (ع)
است :|
اواااااااا.خاک بر سرم....تا الان داشتم اهنگ گوش میدادم
نچ نچ نچ نچ
کسی که در شهادت موسیقی گوش دهد در آتَش سوزآن جَهنم خواهد سوخت و تو چه میدانی جهنم چیست
روزی که کوه ها آنقدر بهم کوبیده شوند تا مانند پَنبه گردند و آن روز که آسمان بر زمیــن آید و آن روز که جوی خون در همه جا راه بیفتد و آن روز که جــَهان در هم میپیچَد
و تو همچنان موزیک گوش میدهی ...
:777
تا الانم داشتم گوش میدادم :|
افرین افرین
(20-09-2015، 22:28)گندم 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا شهادته
عجب
(20-09-2015، 22:28)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعی کیا ب جواد رضویان رای دادن-_-
من
واقعاک
اون ب همه بی احترامی کرد
متاسفم
حالا شما بیا منو بخور
خوب هر کی یه نظری داره
والا