20-09-2015، 15:16
(20-09-2015، 15:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 15:12)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من الان اعصابم داغونه...حوصله هیچ شوخی رو با هیشکی ندارم
(20-09-2015، 15:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا این همین جوریه داره شوخی میکنه همه دخترام دوست داره:||
(20-09-2015، 15:10)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا چرت و پرت میگی؟/من اصن تو رو نمیشناسم...عشق؟؟؟؟؟؟؟؟فک کنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی...
(20-09-2015، 15:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حیف عشقی ک من ب تو داشتم..حیف اون همه مدت ک ب پات ریختم -_- برو گمشو..
اوووووووووووف...ب خدا من اصن نمیشناسمش.....چرا انقد همه عذابم میدین......
خسته شدم.....من اونو نمیشناسم.....
:v
(20-09-2015، 15:13)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 15:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| خودت بودی..
(20-09-2015، 15:10)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا چرت و پرت میگی؟/من اصن تو رو نمیشناسم...عشق؟؟؟؟؟؟؟؟فک کنم منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی...
(20-09-2015، 15:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حیف عشقی ک من ب تو داشتم..حیف اون همه مدت ک ب پات ریختم -_- برو گمشو..
اوووووووووووف...ب خدا من اصن نمیشناسمش.....چرا انقد همه عذابم میدین......
خسته شدم.....من اونو نمیشناسم.....
:v
این همه مدت منظورم همون وختایی ک میمودی گ.ا :v
عشق :| عشق ک هس.. ^_^ من عاشقم ^_^ عشقم ^_^
من حوصله شوخیای بی مزه رو ندارم....ب نظرت تو این شرایط الان باید ب حرفت بخندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چیشده مگه عزیز ؟