20-09-2015، 14:54
(20-09-2015، 14:52)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 14:50)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا عکسای منم لایک کن :| دمت گرم دعات میکنم :|
(20-09-2015، 14:42)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 14:38)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هعی اره چیز شدم مامانمم هی میگه انقد پای این نشین البته این دفه نگف چون اعصابم خورده =|||
(20-09-2015، 14:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صنم من جدیدا خیلی دلم درد میگیره دیشب نتونستم خوب بخوابم کلا خوابمم به هم ریخته نمیدونم برا مهر چیکار کنم =//////
حال و حوصله هیچ کاری رم ندارم عین جغد نشستم پای گوشی از صب تا شب =(
چـیـزی شـآیـد ؟ :|
مـگـه جـُغـد مـیـشـیـنـه پـآی گـوشـی ؟ :|
چ شـیـک شـُدن جـُغـدآ :|
چشو گوشمم داغه =//
راه حـلـی نـدآرم -_-
مـن خـودم 3 شـبـه نـخـوآبـیـدم :| -_-
هـی پـآ مـیـشـم مـیـرم ایـنـسـتـآ -_-
Ali._.721
دیـوزگـی لـآیـک ؟؟؟
saniix._