20-09-2015، 13:20
(20-09-2015، 13:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|:
(20-09-2015، 13:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 13:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 13:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 12:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام شوهرم ._. + کاربر عادی :>>> :|
ماچت کو ؟ :|
_
دیگه پرو نشین انتظار دارین بخش مدیریت ُ واسه عادیا باز کنه ؟ .-.
نُچ نُچ نُچ -_-
مدیر سورمه ای :|
رنگ لباس مدرسه ای اصن -_-
فرستادمش بره نون بگیره برا ناهار
آره |:
-_-
یه سوال ناهار چی داریم که با نونه :| ؟
مگه شما برنج نمیخورین ؟ ._. تازه برنج تو رشد سیبیلا کمک میکنه .. [ :||||||||||| ]
ناهارم نه ، نهار :|
درسته ؟ :|||
پ سعی کن مدیر بشی مثل من .^. [ فعال + شاد ] ._.
منظورم برا شام بود :|
7 روزو ک برنج نمیخورم :|
و خداوند شکم را آفرید تا رژیم بگیریم :|
ناهار :|
نهار ینی روز (عربی)
ن :|
نمیخوام :|
شام ؟؟؟؟؟؟؟؟ -_-
باو وللش دنیا دوروزه انگار چی میشه ._. !
خودم پری روز رفته بودم خونه عمم واسه شام تا رسیدم بدو بدو رفتم سمت ترازوشون :| روش وایسادم 58 بودم.-.
بعد شام دوباره وایسادم 59 شده بودم |ِ: D: !
:|
از چاقی میترکی :|
من تا دانشگا میرسم ب 75 -_-
(من سال دیگه کنکور دارم :|)
(20-09-2015، 13:17)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسلایترین ._.
خرِ سم حنایی -_-
بمیر عوضیییییییی >__<
پلنگِ خائن -_-