(20-09-2015، 0:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماهان خاهرررررررررررررررررررمــــــــ
(20-09-2015، 0:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 0:51)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماهان من میخوام بگم دوســــــــــــــــــــــــــتت دارم !!!!!!!!!!!
(20-09-2015، 0:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فیلم و سریال زندگیمه..
(20-09-2015، 0:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو هم اهل فیلم و سریال هستی ؟
شادی میدونستی من عاشقتم ؟؟
من دیر کشفت کردم تو رو..
خدای فیلم و سریال؟ ببین من عاشقتم رسما..
Lotr اسمش..
بابا منم عاشقتم که *_*
یه عمره دارم تو دنیای مجازی و دنیای واقعی دنبال کسی میگردم که مث خودم زندگیش سریال وفیلم دیدن باشه !
بالاخره همو کشف کردیم ^_^
+ امید دخالت نکن :|
بچه -_-
برو تاپیک بزن .. اصن نبینم این 2 هفته بیای گفتوگو ازاد فهمیدی ؟ -_-
دقیقا منم همین وضعیتو دارم.. ((((:
بالاخره کشفت کردم.. (((:
ذوق مرگ شدم رسما.. (((((((:
انقدر دلم میخواد راجع به فیلمایی که میبینم 3ساعت با یکی بحث کنم ولی 10 ثانیه هم نشده مامان بابام میگن باز که تو اومدی ؟ گمشو بچه چن بار بگیم حوصله ی حرفاتو نداریم ؟!
خاهرمم انقدر ناله میکنه پاک پشیمون میشم ._.
اصن خونواده ی من خیلی بد سلیقن : /
دقیقا..
اصلا انگار خود منی رسما..
وای عاشقتم..
ایدی تلگرامی اینستایی چیزی بده .. ما باید 24 ساعته در ارتباط باشیم D:
هری پاتر رو دیدی که ؟ من رسما زندگیم هری پاتره اصن بی هری پاتر من میمردم !
(20-09-2015، 1:00)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درباره بازی هری میحرفید یا فیلمش ؟
هیچکدوم ! D:
راجع به پاترمور میحرفیم ! ._.