20-09-2015، 0:59
(20-09-2015، 0:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 0:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 0:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب وقتی خریدمشون چی ؟ بعدش چیکار کنم ؟!
(20-09-2015، 0:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 0:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیاگون هزارتا سوراخ حفره داره کجاش برم ؟ ._.
برو دیاگون لیست کتابای لازمو کامل بخر
اون بالا یه جایی نوشته چیزای مورد نیاز سال اولی ها ! اونجا برم ؟
آره
لیست کتابای لازم توشه
برو تو سالن اصلی گروهت
دوئل و معجون سازیو انجام بده :>
منِ خاک بر سر تو هافلپافم -_-
جای احمقاس >__<
دوئل باید یکی باشه که انجامش بدم . با کی ؟
انگلیسی اصلا حالیم نمیشه .. تو فیلما کاملا میفهمم حتی بهتر از فارسی ولی تو پاترمور نه >_<
هافلپاف گروه احمقا نیس که ! سدریک دیگوری مگه احمق بود ؟
من خودمم هزار سال پیش برای اولین بار که عضو پاترمور شدم هافل افتادم منتها نیومدم اصن ! اموز عضو شدم ریونکلا افتادم .