17-09-2015، 22:56
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذای جدیدی را آماه کردیم که امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
این غذا بسیار کامل است و برای نهار بسیار مناسب است . به علت وجود سیب در این غذا کودکان نیز از این غذا لذت خواهند برد.
مواد لازم :
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
500 گرم فیله گوشت گوسفند
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
نصف پیاز شیرین ، تکه شده
یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده
نصف فنجان سرکه سفید
یک فنجان ژله سیب
دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و ظرف مخصوص فر را چرب میکنیم.
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم میکنیم و فیله گوشت را کمی تفت میدهیم تا دو طرفش قهوهای شود. سپس از روی اجاق برمیداریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه میکنیم .
حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم سپس سرکه سفید را اضافه میکنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه میکنیم.
سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه میریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم میزنیم و روی فیله گوشت میریزیم.
سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه میدهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و برش میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این غذا بسیار کامل است و برای نهار بسیار مناسب است . به علت وجود سیب در این غذا کودکان نیز از این غذا لذت خواهند برد.
مواد لازم :
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
500 گرم فیله گوشت گوسفند
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
نصف پیاز شیرین ، تکه شده
یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده
نصف فنجان سرکه سفید
یک فنجان ژله سیب
دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و ظرف مخصوص فر را چرب میکنیم.
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم میکنیم و فیله گوشت را کمی تفت میدهیم تا دو طرفش قهوهای شود. سپس از روی اجاق برمیداریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه میکنیم .
حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم سپس سرکه سفید را اضافه میکنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه میکنیم.
سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه میریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم میزنیم و روی فیله گوشت میریزیم.
سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه میدهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و برش میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
